Tilmelding til morgenseminar

Gratis morgenseminar: Sådan udarbejder du en content marketing strategi

Hvornår: Tirsdag den 8. maj kl. 9.00-11.00
Hvor: Brand Movers, Bryggernes Plads 17, 3. 1799 København V

Er du udfordret med din content marketing strategi? Eller mangler du viden om, hvordan du udarbejder en strategi, der skaber resultater på bundlinjen? Så skal du svinge forbi Carlsberg Byen til dette seminar.

Du får indsigt i, hvorfor en content marketing strategi kan give varige resultater, samt hvordan du bedst kommer i gang med at udarbejde en strategi.

Alt for mange virksomheder kæmper med at få styr på deres content marketing strategi. Det konkluderer vores rapport, Content Marketing i Danmark 2018, igen i år. Enormt mange mangler en strategi, og størstedelen af dem, der har en strategi, har ikke nedskrevet den. Det er på trods af, at en nedskrevet strategi er blandt de allervigtigste faktorer for succes med content marketing. Rapporten konkluderer, at 64% af de virksomheder, der har succes med content marketing, også har en nedskrevet strategi.

En content marketing strategi rummer alt det, du skal bruge for at nå – og endda overgå – dine marketing mål. Hvad end det er positionering, leadgenerering, konvertering, salg eller loyalitet. Vi hjælper dig med at få et overblik over din marketing tragt og giver dig indblik i, hvor og hvordan du skal bruge dine ressourcer bedst muligt.

Dagens program:

  • Kl. 9.00-9.15: Registrering og let morgenmad

  • Kl. 9.15-9.30: Velkomst

  • Kl. 9.30-10.30: “Content marketing strategi” v. CEO Jesper Laursen

  • Kl. 10.30-11.00: Spørgsmål og netværk

Vi begynder kl. 9.00, men kom gerne i god tid og bliv tanket op på kaffe og morgenbrød.

OBS: Begrænset antal pladser. Tilmelding sker via formularen til højre, og foregår ved "først-til-mølle"-princippet. 

Hvis du har spørgsmål til seminaret, så kontakt Marketing Manager, Lotte Lauridsen, på lotte@brandmovers.dk.

Vi glæder os til at inspirere dig!

_MG_6717.jpg

Når du sender formularen giver du samtidig dit samtykke til, at Brand Movers kan sende dig e-mails som fx nyhedsbreve, indbydelser til arrangementer eller nye e-bøger. Du kan til enhver tid framelde e-mails fra os ved at bruge linket nederst i en e-mail.